Om Hans Pedersen Begravelse

Fokus på

Ro, tid, respekt, omsorg og nærvær

Hans Pedersen

BEDEMAND & INDEHAVER

Om Hans Pedersen Begravelse

Jeg begyndte som selvstændig bedemand i 2006 med Begravelsesforretningen for Videbæk og omegn. I 2008 udvidede jeg med  Begravelsesforretningen for Kibæk og omegn. Jeg betjener selv begge forretninger.

Min fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet.

Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni. Jeg er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for mig med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald.

Jeg kommer meget gerne ud til jer og laver alle aftaler.

Jeg har her på hjemmesiden prøvet at samle information, som kan hjælpe til at få et overblik. Mangler du en helt konkret information, må du endelig sende en mail eller ringe.

Du kan også ringe til mig, hvis du ønsker at planlægge eller bare har spørgsmål angående din egen begravelse eller bisættelse. Jeg kommer gerne ud på besøg, eller jeg kan sende en lille pjece, der hedder: ”Min sidste vilje.”

Thorkild Vad

BEDEMAND

Om Thorkild

Thorkild har 10 års ledelsesmæssig erfaring som regionsleder inden for kirklig regi, derudover har Thorkild gennem mange år haft selvstændig virksomhed.

Thorkild er bosiddende 3 km nord for Videbæk og er gift med Annette, som er landsleder i foreningen Agape. Sammen har de 3 børn.
Gennem mange år har Thorkild haft samtaler både i forbindelse med job og i fritiden. Det er netop mødet med mennesker, som er i en vanskelig og sårbar situation, Thorkild ønsker mere af i sit arbejdsliv.

"Jeg har altid haft interesse i at møde mennesker med nærvær og respekt og den interesse tager jeg med mig ind i det nye job som bedemand. Jeg ønsker at gøre hvad der står i min magt for at kunne hjælpe mennesker både med at tage afsked med en kær slægtning eller nær relation, og være behjælpelig med det praktiske der er forbundet med det at miste